Kan jag spara produkter på My Page?

Om du älskar våra produkter och vill gå tillbaka och kika på dem igen kan du skapa din egna önskelista där du kan spara alla dina favoriter!

Klicka bara på SAVED på produktens beskrivning så kommer den att hamna i din önskelista på ditt NA-KD konto. För att komma åt denna lista klickar du bara på HJÄRTAT i det översta högra hörnet av hemsidan.

Du kan även se de senaste produkterna du har tittat på genom att klicka på ÖGAT i översta högra hörnet, så att du inte förlorar dem ur sikte!

Vänligen notera att produkterna i din önskelista och dina senaste visningar inte kommer att hamna i din varukorg och de kommer inte heller att reserveras.