Jag vill avsluta mitt NA-KD konto

Du har alltid möjligheten att avsluta ditt NA-KD konto, även fast vi är ledsna över att du lämnar! För att göra detta behöver du bara kontakta oss så hjälper vi dig.

Ha i åtanke att ditt NA-KD konto är gratis och gör det enkelt att beställa då du inte behöver fylla i alla dina uppgifter varje gång du handlar hos oss och du kan enkelt komma åt din orderhistorik. Om du någonsin ändrar dig är du alltid varmt välkommen tillbaka!