Jag har skickat in min retur, borde jag betala min Klarna faktura?

• Om din faktura är på väg att förfalla måste du antingen logga in på ditt Klarna konto och pausa den, skjuta upp ditt förfallodatum eller betala hela summan. Om du behöver hjälp med detta kan du kontakta Klarnas kundtjänst genom att trycka HÄR

• Vänligen notera att om du väljer att betala din faktura kommer du att bli fullt återbetald så fort din retur har hanterats. Annars kommer din faktura att uppdateras automatiskt och skickas till din mejl. Du kommer också kunna finna den i ditt Klarna konto.