Hur kommer jag att få min återbetalning?

Du kommer att erhålla en full återbetalning för det pris som du betalade för dina produkter, inklusive reavaror, till den betalningsmetod du använde när du lade din order.

• Om du har lagt till order med PayPal kommer du din återbetalning att överföras tillbaka till ditt PayPal konto direkt efter att du mottagit din återbetalningsbekräftelse.

• Om du har lagt din order med Klarna kommer din faktura att justeras automatiskt inom 1-2 arbetsdagar efter att du mottagit din återbetalningsbekräftelse. Din justerade faktura skickas till dig via mejl men du kan även finna den i ditt Klarna konto. Om du redan hade betalat din faktura kommer du att få en full återbetalning till ditt bankkonto.

• Om du har lagt din order med kredit kort kommer din återbetalning att överföras till ditt bankkonto inom 3-6 arbetsdagar från det att du mottog din återbetalningsbekräftelse. Beroende på din banks villkor kommer återbetalningen att göras veckovis eller månadsvis.