Hur kommer jag att få min återbetalning?

Du kommer att erhålla en full återbetalning för det pris som du betalade för dina produkter, inklusive reavaror, till den

• Om du har lagt till beställning med PayPal kommer du din återbetalning att överföras tillbaka till ditt PayPal konto direkt efter att du mottagit din återbetalningsbekräftelse.

• Om du har lagt din beställning med Klarna kommer din faktura att justeras automatiskt inom 1-2 arbetsdagar efter att du mottagit din återbetalningsbekräftelse. Din justerade faktura skickas till dig via mejl men du kan även finna den i ditt Klarna konto. Om du redan hade betalat din faktura kommer du att få en full återbetalning till ditt bankkonto.

• Om du har lagt din beställning med kredit kort kommer din återbetalning att överföras till ditt bankkonto inom 3-6 arbetsdagar från det att du mottog din återbetalningsbekräftelse. Beroende på din banks villkor kommer återbetalningen att göras veckovis eller månadsvis.