Vad är statusen på min order?

Om du vill veta statusen på din order kan du hitta all information på  "MY PAGE" genom att välja "ORDERS".

• Om din order har status "in progress" håller den på att behandlas av vårt lager.

• Om din order har status "completed" har den skickats från oss och är på väg till dig.

• Om din order har status "cancelled" har din beställning inte gått igenom. Den kommer inte att skickas till dig och du kommer inte behöva betala för den.