Kan jag ändra min leveransadress?

Vårt system kan inte ändra leveransadress på en order när den väl har lagts och väntar på att skickas. Det enda undantaget är om du har beställt med DHL Express.

I detta fall kan du ringa till DHL så fort din order har skickats från oss så kommer de ha möjlighet att hjälpa dig ändra din adress. Bara ge dem ditt spårningsnummer så kommer de att göra resten! Klicka HÄR för att kontakta dem. Glöm inte att ändra länken till ditt land!