Kan jag spåra min order?

Om du har valt ett spårbart leveranssätt för din order kommer du att få en direkt länk till din spårning i din leveransbekräftelse. Klicka bara på länken för att komma till din uppdaterade spårning.

Alternativt kan du gå till "ORDERS" på din sida och klicka på "TRACK YOUR PACKAGE" så kommer du att komma direkt till din spårning.

De enda undantagen är Deutsche Post Priority och Bring Pakker i Postkasse som inte erbjuder någon spårning för sina leveranser. Du kommer därför endast få ett internt ID-nummer för ditt paket i din leveransbekräftelse, vilket inte fungerar som ett spårningsnummer.