DHL EXPRESS

SVERIGE

Om du lade din order med DHL Express kommer inte din medföljda returetikett att fungera hos vanliga DHL Service Points.

Istället har du två alternativ för att göra din retur;

Du kan boka en upphämtning av ditt paket med DHL Express Sverige genom att ringa 0771-400 345.

Eller boka en upphämtning online genom att klicka HÄR

När du bokar online fyller du bara i ditt Waybill-nummer som står skrivet på din returetikett. Se till att skriva in det utan mellanrum och klicka sedan på SCHEDULE PICK UP.

Se till att alltid spara kvittot och spårningsnumret för din retur tills dess att du mottagit din återbetalning.

DANMARK OCH FINLAND

För att returnera med DHL Express behöver du bara boka en upphämtning genom att klicka på ditt land nedanför.

DANMARK FINLAND

Fyll i ditt Waybill-nummer som står skrivet på din returetikett. Se till att skriva in det utan mellanrum och klicka sedan på SCHEDULE PICK UP.

Se till att alltid spara kvittot och spårningsnumret för din retur tills dess att du mottagit din återbetalning.