Jag har returnerat mina produkter men Klarna ber fortfarande mig att betala!

Vår returprocess kan ta upp till 14 dagar. Om din faktura är på väg att förfalla kan du logga in på "Mitt Klarna" och pausa din faktura genom att trycka "rapportera retur". Du kan även välja att flytta fram förfallodatumet. På så vis kommer din betalning att skjutas upp.

Så fort vårt lager mottagit och hanterat din retur kommer din faktura att justeras och uppdateras automatiskt!

Ditt tredje alternativ är att betala din faktura. Du kommer då att erhålla en full återbetalning för de produkter du returnerat när din retur har behandlats.

Om din retur har blivit hanterad och bekräftad av oss men din faktura inte ännu blivit uppdaterad eller krediterad, vänligen kontakta vår kundtjänst.