Kan jag flytta fram förfallodatumet på min faktura?

Ja det kan du! För att flytta fram förfallodatumet behöver du logga in på "Mitt Klarna". Där kan du även pausa din faktura genom att trycka "rapportera retur".

Vi rekommenderar att du pausar din faktura om du har returnerat produkter till oss och ditt förfallodatum närmar sig.

Du kan även kontakta Klarna för att få hjälp med detta.

Din faktura kommer automatiskt att uppdateras så fort vi har mottagit och hanterat din retur!

Om du har några vidare frågor och funderingar kring detta är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.