Min order gick inte igenom, ändå har det dragits pengar från mitt konto!

När du använder dig av direktbetalning kan summan för köpet reserveras av din bank även fast ordern inte gick igenom. I detta fall kommer reservationen upphöra efter bara några få arbetsdagar och summan kommer då att släppas tillbaka till ditt konto.

Skulle du inte återfå dina pengar inom några arbetsdagar, var vänlig kontakta vår kundtjänst så kommer de att hjälpa dig!