Hur är lång leveranstid har ni?

Leveranstiden beror på den valda leveransmetoden och vilket land du beställer ifrån.

Du har möjlighet att se leveranstiden för just ditt land när du är i kassan. Det kommer finnas 2-3 leveransalternativ för dig att välja mellan och de specifika leveranstiderna för de olika alternativen kommer också att finnas listade när du ska välja och betala.

När du beställer med DHL Express, vilket är vårt snabbaste alternativ, är leveranstiden ca 1-3 arbetsdagar inom Europa och ca 2-4 arbetsdagar utanför Europa!

Om du inte mottagit din order inom den givna leveranstiden, var vänlig kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så kommer de att hjälpa dig!