Hur betalar jag med PayPal?

För att använda PayPal behöver du ett PayPal konto. Du betalar online genom detta konto vilket innebär att du inte behöver ange några bank- eller kortuppgifter till oss.

Pengarna för köpet kommer att dras från det bankkonto eller kort som du har kopplat till ditt PayPal konto.

Om du returnerar produkter till oss som betalats med PayPal kommer återbetalningen av dessa att hamna på ditt PayPal konto.

För mer information gällande detta kan du alltid kontakta antingen PayPal eller vår kundtjänst.