Kan jag ändra valuta på er hemsida?

Beroende på vilket land du beställer från varierar valutan. För vissa länder syns inte landets valuta när du gör ett köp och du kan inte heller ändra den valuta som visas under tiden du beställer. Däremot kommer du att bli debiterad i ditt lands valuta.

Du kan kontrollera att hemsidan är inställd på ditt land genom att antingen gå till mitten av startsidan eller till det översta högra hörnet. Genom att trycka "change country"  kan du söka efter och välja ditt land.

Om du använder en smartphone finner du denna lista av länder längst ner på startsidan!

Om du har några vidare frågor gällande valuta, tveka inte att kontakta vår kundtjänst så kommer de att hjälpa dig!