Sverige-Danmark-Finland

• Om du har beställt med DHL Express;

Kan du enkelt boka en upphämtning av din retur genom länken nedan. Var vänlig klicka på ditt land som du returnerar från nedan och följ instruktionerna. Du kan också hitta vidare instruktioner kring hur du ska gå till väga på na-kd.com/myreturn (från och med sida 2).

Sverige

Danmark

Finland

För att boka din upphämtning behöver du skriva i ditt fraktsedelsnummer på länken. Ditt fraktsedelsnummer hittar du på din medföljda returetikett.

Om du hellre vill lämna ditt paket på en DHL Express station kan du behöva uppge vårt DHL-kundnummer, annars kan det vara så att DHL inte accepterar returen. Om det skulle vara fallet, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst

För att hitta din närmsta DHL Express station kan du klicka här.

• Om du har beställt med DHL Service Point

Behöver du bara fästa din medföljda returetikett på utsidan av ditt paket och lämna in det hos din närmsta DHL Service Point.

• Om du har beställt med Postnord

Behöver du bara fästa din medföljda returetikett på utsidan av ditt paket och lämna in det hos ditt närmsta Postnord ombud.

• Om du har beställt med Bring

Behöver du skapa och ladda ner din egna returetikett. För mer information och vidare instruktioner för hur du gör detta, vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer.