Jag kan inte lägga en beställning, vad ska jag göra?

Om du har problem med att lägga en beställning så kan du prova att följa nedanstående steg;

1. Se till att du inte har någon produkt kvar i din varukorg som är slutsåld. Om du har det, töm varukorgen och försök igen.

2. Pröva med en annan betalningsmetod.

3. Töm historiken i din sökmotor, detta hjälper hemsidan att ladda snabbare.

4. Försök att lägga din beställning via en annan sökmotor (till exempel Safari, Google Chrome, Internet Explorer etc.)

5. Försök att lägga din beställning från en annan enhet (till exempel från en annan dator eller telefon etc.).

Om du fortfarande upplever problem med att lägga din beställning, var vänlig kontakta vår kundtjänst.