Jag har skickat min retur, när får jag min återbetalning?

Vår returprocess kan ta upp till 14 dagar och så fort vi har mottagit och hanterat din retur kommer du att få en bekräftelse på detta och en full återbetalning för de produkter du skickat tillbaka!

Om du inte har mottagit någon återbetalningsbekräftelse från oss inom denna tidsperiod, var snäll och kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer.

Notera även att efter vi gjort en återbetalning och du fått din bekräftelse kan det ta några bankdagar innan pengarna kommer in på ditt konto.

Din återbetalning kommer alltid att föras in på det bankkonto som du använde när du gjorde ditt köp. Om du har bytt bankkonto sedan du gjorde ditt köp, vänligen kontakta vår kundtjänst för vidare information!