Jag har returnerat min order. Borde jag betala min faktura ändå?

Om du har returnerat en del av, eller hela din order, behöver du inte betala din faktura.

Om fakturan är på väg att förfalla kan du antingen flytta fram förfallodatumet eller pausa din faktura. Detta kan du göra på ditt konto på "Mitt Klarnagenom att välja "rapportera retur".

Du kan även få hjälp med detta av Klarnas kundtjänst!

När vi har hanterat din retur kommer din faktura att uppdateras och skickas på nytt till din mail och du kommer även få tillgång till den i ditt Klarna konto.

Om du behöver hjälp med detta, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer!